Ipskamp Elektro-Techniek B.V.

Adres

Sinds 1984 is Ipskamp Elektro-Techniek een begrip in Ridderkerk en omstreken. Wij weten als geen ander dat er geen standaard oplossingen zijn voor elektrotechnische vraagstukken. Elk gebouw vraagt om een installatie op maat.

Een van onze sterke punten is dan ook niet alleen het ontwerpen en installeren maar ook het ‘meedenken’ over een complete elektrotechnische installatie. Als erkend Uneto-VNI installateur bieden wij met onze medewerkers een constante en optimale kwaliteit. Ipskamp Elektro-Techniek kan voor u het ontwerp, aanleg en onderhoud verzorgen van uiteenlopende installaties.

De belangrijkste zijn:

  • Groepenkasten 
  • Verlichtingsinstallatie 
  • Noodverlichting 
  • Deurintercom en video CAI installatie 
  • Data netwerk

Er is meer! Ook voor uw oprit, tuin of portiek hebben wij volop oplossingen in huis. Wilt u een oplaadpaal voor uw elektrische fiets of elektrische auto laten installeren? Een verlicht huisnummer, zodat bezoekers of de hulpdiensten uw woning eenvoudig kunnen vinden? Of een buitenlamp die aangaat zodra iemand uw tuinpad betreedt? Energiezuinige verlichting Bij Ipskamp Elektro-Techniek Voor bedrijven en particulier kan een goed doordacht energiezuinig lichtplan enorm veel besparing opleveren.

Ipskamp Elektro-Techniek uit Ridderkerk wil u hier graag bij helpen! Service De specialisten van Ipskamp Elektro-Techniek plaatsen de door u gekozen systemen op vakkundige wijze in uw woning. Maar daar blijft het niet bij. Want naast de standaard garantie op producten en onze diensten, zorgen wij indien gewenst ook in de toekomst voor onderhoud. Zo heeft u geen omkijken naar de techniek in huis. Wij zijn KvInl gecertificeerd.

Locatie