Michorius Installatiebedrijf

Adres

Wie neugt oe, kump kear kiek’n

Michorius Installatiebedrijf is al ruim 40 jaar een begrip in Twente. Service, kwaliteit, snelheid en professionaliteit staan centraal binnen onze organisatie. De aandacht is vooral gericht op de particuliere markt en de opkomende nieuwe technologieën. Op dit moment zijn wij bezig met het creëren van een toonzaal waar alle producten en werkzaamheden kunnen worden getoond.

Indien u van plan bent een nieuwbouw woning te bouwen of uw huidige woning te renoveren, dan assisteren wij u graag. Door goede kennis kunnen wij u een goed en duidelijk advies geven over een breed scala van ideeën en ontwerpen. Of denken mee over juiste aanpassing van reeds bestaande installaties.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte of ontvangen u in onze toonzaal onder genot van een kop koffie of thee. Na plaatsing van een cv installatie houdt de service niet op, wij bieden u altijd een onderhouds-servicecontract aan om u het hele proces bij te staan tijdens storingen en onderhouden de cv-installatie. Investeren in duurzaamheid is dan ook het streven bij Michorius.

We zijn een familie bedrijf en die kracht stralen wij ook uit door simpelweg 'gewoon' te blijven. Zoals de Twentenaren zeggen…. wie neugt oe, kump kear kiek’n.

Locatie