Baderie-Installatiebedrijf Dam BV

Adres

Baderie-installatiebedrijf Dam is sinds 2009 gevestigd in een nieuw bedrijfspand met showroom (600 m2) aan de Mr. F.J. Haarmanweg 31 in Terneuzen. Ons bedrijf telt 16 vaste medewerkers, waaronder de eigenaren, Piet en Sonja Dam. De ouders van Piet Dam hebben het bedrijf in 1965 opgericht, in 2015 viert ons bedrijf dan ook zijn 50-jarig bestaan. 

Baderie-installatiebedrijf Dam is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en renoveren van badkamers, toiletruimtes en alle overige voorkomende werkzaamheden aan sanitaire installaties. Tevens zijn we actief op het gebied van cv-installaties, drinkwaterinstallaties, riolering, PV-panelen, zonneboilersystemen en dakdekking. 

Een belangrijk onderdeel van het bedrijf is het uitvoeren van onderhoud en service, momenteel hebben wij al zo'n 3.500 onderhoudscontracten op het gebied van cv-installaties in beheer. Hieronder vallen naast particulieren ook bedrijven, scholen, bejaardentehuizen en diverse appartementencomplexen (VVE's). Uiteraard hebben wij hiervoor een 24-uurs servicedienst beschikbaar. 

Locatie