Mevrouw en meneer staan in de woonkamer

Hoewel er binnen relaties grote leeftijdsverschillen kunnen bestaan, hoeft dit uw liefde allerminst in de weg te staan. Net als uw woongemak. Wat voor de een comfort is, kan voor de ander al een behoefte zijn. In een levensloopbestendige woning komen uw wensen en eisen als energieke en ervaren cougar of sugar daddy samen met die van uw jeugdige toy boy of trophee wife. Zodat u nog lang van elkaar kunt genieten in een liefdevolle, comfortabele woonomgeving.

Liefde kent geen leeftijd. Comfort net zo min.

Zo fit als een hoentje of toch wat moeite met traplopen. Een relatie met iemand buiten uw leeftijdscategorie zorgt voor twee verschillende gezondheidscondities. Om toch samen te genieten van optimaal wooncomfort, vindt u hieronder inspiratie voor 5 verschillende woonsituaties.

De garage openen en sluiten

U parkeert er, gebruikt het als berging en wilt dus gemakkelijk binnen en buiten kunnen. Met een automatische garagedeuropener zoeft u in een mum van tijd uw garage in en uit.

Toy boy/trophee wife: Nooit meer in de stromende regen uit dat kekke cabriootje hoeven te klauteren, dat wil iedereen wel. Daarnaast kan in voorkomende gevallen dit apparaatje uw relatie redden, als uw partner thuiskomt na een dag hard werken en uw secret lover via de garagedeur stiekem de echtelijke woning moet verlaten.

Cougar/sugar daddy: Bent u minder goed ter been, dan maakt een garagedeuropener het leven er alleen maar gemakkelijker op. Of u nu in een Porsche Cayenne rijdt of in een scootmobiel. Daarbij verhoogt u de toegankelijkheid van uw woning met drempelhulpen, zodat u gemakkelijk van de garage de bijkeuken inloopt of rolt om uw in negligee gestoken 'darling' te begroeten.

Automatische garagedeuropener Came

Een middagje bankhangen

De een leest liever de krant, de ander grijpt een vrije middag aan om het laatste seizoen van de favoriete serie te kijken. Door licht en gordijnen te automatiseren bedient u in een handomdraai uw woonkamer voor uw favoriete vrijetijdsbesteding.

Toy boy/trophee wife: U komt al binge-watchend alleen nog van de bank af voor een toiletbezoekje of een gezonde snack uit de keuken. Via uw domoticasysteem bedient u licht en gordijnen met een afstandsbediening of smartphone, waardoor u direct de juiste sfeer creëert voor uw middag op de bank of voor een zwoele avond met uw partner.

Cougar/sugar daddy: Het is mogelijk dat u hele toeren moet uithalen om de bank te bereiken. Dan helpt huisautomatisering u op gang in uw dagelijkse ritme, zonder dat u alweer en met veel moeite overeind moet komen. Dat geldt ook voor als de bel gaat: met een video-intercom ziet u vanaf uw smartphone of tablet wie er voor de deur staat, zonder dat u zich hoeft te haasten en uw biljartvrienden of boekenclub alweer vertrokken blijken.

Busch-free@home® huisautomatisering

Ontspannen in de badkamer

Baden behoort tot uw dagelijkse routine, om te genieten, om op te starten of om tot uzelf te komen. Een inloopdouche of thuis-spa maakt uw tijd in de badkamer tot de ultieme ontspanning.

Toy boy/trophee wife: Comfort is wat u wilt in de doucheruimte, zodat u heerlijk ontspannen aan uw yoga-oefeningen start. Met een regendouche of een spa-douche bent u weer helemaal het mannetje. Of het vrouwtje.

Cougar/sugar daddy: Drempelloos douchen is wel het eerste waar u voor kiest, zodat u niet struikelt. De anti-sliplaag zorgt bovendien voor een aanzienlijk minder risico op valpartijen. Heeft u last van uw gewrichten en spieren, dan zorgt de thuis-spa voor verlichting en ontspanning. 

Vervang uw bad in 1 dag door een inloopdouche

Toiletteren op hoog niveau

In het kleinste kamertje van het huis wordt bijna een uur per week gespendeerd. Dat vraagt om slimme aanpassingen die u beiden op het hoogste niveau laat toiletteren. Zoals met een hoog-laagtoilet, die u kunt aanpassen op lengte en leeftijd, of met een bewegingsmelder die het licht automatisch in- en uitschakelt.

Toy boy/trophee wife: ’s Nachts na een wild, extravagant feestje op de tast zoeken naar het lichtknopje is verleden tijd. Net als het licht vergeten uit te schakelen. De bewegingsmelder detecteert automatisch wanneer de ruimte in gebruik is en schakelt de verlichting in zolang u nodig heeft.

Cougar/sugar daddy: Een hoge zit is prettiger als u moeite heeft met opstaan en gaan zitten. Met een in hoogte verstelbare wc zit elke bewoner prettig op de juiste hoogte en is het toilet voorzien op alle leeftijden en wensen.

Viega Eco Plus in hoogte verstelbare wc

In de slaapkamer

Oh la la... Dit is misschien wel de meest persoonlijke en intieme ruimte van het huis. Aan de slaapkamer geeft u uw eigen ‘touch’, zodat u zich er op uw gemak en geborgen voelt. Een warme plek, zo niet letterlijk. Want hoe heerlijk is het om in de winter op een warme vloer te stappen? En om met zacht licht uw weg te vinden naar het toilet.

Toy boy/trophee wife: Vloerverwarming regelt u naar wens en eventueel zelfs naar zone. In de bijkeuken heeft u wellicht geen warmte nodig, in de slaapkamer des te meer voor een goede nachtrust. 

Als uw partner na een flinke inspanning uitgeput in slaap is gevallen, kunt u met gedimde verlichting nog mooi de laatste modetrends bekijken op uw tablet of Skypen met uw jetsetvrienden.

Cougar/sugar daddy: In het donker opstaan en de kamer uitlopen heeft menigeen al een blauwe teen opgeleverd. Maar de lamp aandoen is wellicht wat te veel van het goede, zeker als u nog wilt doorslapen als u terugkomt. Met een LED-lichtspoor ziet u precies waar u loopt, wat de kans op valpartijen vermindert. Daarbij is een gelijkvloerse slaapkamer een aanrader, zeker als u moeite heeft met traplopen en toch met enige haast de echtelijke bedstee wilt bereiken, in het kielzog van uw partner die naar boven is gesprint.

Honeywell vloerverwarming met zoneregeling

Overige situaties

Heeft u vragen over uw woning levensloopbestendig aanpassen of wilt u weten wat u in andere situaties kunt doen? Onze specialisten denken graag met u mee.