De top 10 meest bekeken vakspecialisten in 2016

medailles-oranje

We tellen weer af naar het einde van het jaar. 2016 was een jaar van talloze vragen, handige oplossingen, bijzondere verhalen en natuurlijk ook van aanpassen en weer doorgaan. Wat viel het meest op? Wat bleef er hangen? Wat en wie haalde de top 10 bij onze lezers? Vandaag de top 10 van de populairste specialistenprofielen in 2016. 

Wie waren de meest bekeken vakspecialisten in 2016?

In deze top 10 vinden we een aantal specialisten die zich in 2016 duidelijk hebben laten zien op Thuiscomfort. 

1.       W&L Elektrotechniek, Utrecht

W&L Elektrotechniek

Vorig jaar op nummer 1 en dit jaar opnieuw: Aan de Rijnlaan in Utrecht vindt u W&L Electrotechniek. Gespecialiseerd in elektrotechniek en met een 24 uurs-storingsdienst. Dus als uw inbraakalarm 's nachts zonder aanwijsbare oorzaak af blijft gaan, komen de monteurs van W&L graag bij u langs. Maar ook overdag bent u bij W&L aan het juiste adres.

2.       InterAns, Amsterdam

InterAns

Aanbieder van een breed pakket aan diensten, dat is InterAns. Aan de Slijperweg in Amsterdam kunt u terecht met de meest uiteenlopende vragen over installaties in en rond het huis. Van cv en sanitair tot cctv en toegangscontrolesystemen.

3.       Firma G.C. Baggerman, Erichem

Firma Baggerman

In het dorpje Erichem in de Betuwe bevindt zich het pand van Baggerman. Klop bij hen aan voor installatiewerk, maar óók voor wit- en bruingoed. 

4.       Assies Installatietechnieken B.V., Zwolle

Assies Installatietechnieken

Assies in Zwolle is onderdeel van de Loohuis Installatiegroep en is een zogenaamde totaalinstallateur werkzaam op de vakgebieden loodgieterswerk, sanitair, verwarming, airconditioning, ventilatie/luchtbehandeling, elektrotechniek, zonnepanelen, service en onderhoud. In combinatie met andere vestigingen uit de Loohuisgroep zijn ze ook werkzaam op het gebied van domotica en beveiligingstechnieken.

5.       Sanidrome Huisman en Installatiebedrijf B.V., Gouda

Sanidrome Huisman

Vorig jaar stond Sanidrome Huisman nog op nummer 9, inmiddels is hij flink gestegen! Met 2 vestigingen biedt de showroom/het installatiebedrijf volop inspiratie aan allen die hun badkamer willen laten verbouwen. Zie hun profiel voor de adresgegevens in Gouda.

6.       Installatiebedrijf Seegers, Wanneperveen

Installatiebedrijf Seegers

Vorig jaar op nummer 6, nu opnieuw op deze plek! Ook het artikel waarmee Seegers de top 10 in schoot in 2015: “Zij liet haar bad vervangen door een douche. Wat er toen gebeurde...", haalde in 2016 opnieuw de top10-nieuwsberichten. In Wanneperveen aan de Veneweg kunt u ondertussen terecht voor diverse loodgieterswerkzaamheden, waaronder natuurlijk inloopdouches!

7.       Westerveld Elektrotechniek, Zeist

Westerveld Elektrotechniek

Voor alle elektrotechnische installaties kunt u terecht bij Westerveld Elektrotechniek in Zeist. Daarnaast hebben ze een winkel waar onder andere lichtbronnen, batterijen, antennematerialen en groepenkasten verkrijgbaar zijn. 

8.       NextGenHome B.V. 

NextGenHome

NextGenHome in Amsterdam helpt consumenten en ondernemers met het verbeteren van hun woningen of bedrijfspanden. Een klusbedrijf met specifieke knowhow en ervaring op het gebied van advies en installatie van ‘internet of things’ zoals domotica. 

9.       Stange Installatietechniek

Stange Installatietechniek

Aan de Burg Mr. H. Popstraat in Dinteloord zit Stange Installatietechniek. U kunt hier voor talloze mogelijkheden terecht zoals verwarming, ketelvervanging, sanitair, riolering, dakwerk en ventilatie. 

10.       Aceve Totaalinstallateurs B.V.

Aceve Totaalinstallateurs

Iedereen wil toch graag zo lang mogelijk blijven wonen in zijn eigen comfortabele huis? Aceve in Capelle aan den IJssel zorgt ervoor dat alles in een pakket aan u wordt aangeboden. Daarnaast staat de 24-uurs storingsdienst altijd voor u klaar.  

Alle Thuiscomfort-specialisten die hier niet genoemd zijn, maar die we afgelopen jaar gesproken hebben: bedankt voor de samenwerking! Op naar een nieuw, succesvol jaar!

Blijf op de hoogte met Thuiscomfort

Schrijf u nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief