Binnen 1 dag uw toilet vervangen door een Geberit douche-wc

Geberit douchewc in een badkamer

Jezelf de hele dag fris en fruitig voelen, willen we allemaal. En daarom springen we met regelmaat onder de douche. Maar wist u dat u ook alleen uw billen na elk toiletbezoek een douche kunt geven? De Geberit AquaClean douchewc is een wc en bidet in één en reinigt het onderlichaam met warm water na elk toiletbezoek. Al binnen 1 dag kunt u een wellness wc in uw toiletruimte hebben en genieten van de comfortabele voordelen.  

Binnen 1 dag met water reinigen op het toilet met Geberit

Een douchewc is de ultieme lichaamshygiëne. Door uw billen met water schoon te maken, houdt u de hele dag een fris, net gedoucht gevoel. U kunt een opzetbril met douchefunctie plaatsen op uw huidige wc of kan kiezen voor een complete wc met ingebouwde douchefunctie, beide in 1 dag te realiseren. Vanaf dat moment kunt u genieten van wellness op uw toilet.

Met één druk op de knop van de afstandsbediening of van het zijpaneel van de wc wordt de douchefunctie gestart en het onderlichaam met water schoon gereinigd.

Werking Geberit-douchewc

Aan de slag

Wilt u een douche-wc aanschaffen en vraagt u zich af of dit in uw situatie binnen 1 dag mogelijk is? Neem contact op met Thuiscomfort voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte. 

Thema's

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt