Gezocht: woonhuisventilator met spierballen

Ventilator met spierballen

VIDEO – Uw toilet en badkamer hebben goede ventilatie nodig voor een aangenaam binnenklimaat. Een ventilator biedt dan uitkomst… zou je denken…

Praktijktest onderscheidt krachtige ventilatoren

Uit een praktijktest met ventilatoren blijkt dat lang niet iedere ventilator in staat is lucht met voldoende kracht te verplaatsen. En dat is opmerkelijk, want dat is het minste wat u van zo’n apparaat mag verwachten. 

S&P gaat de uitdaging aan

Soler & Palau, al meer dan 65 jaar actief op het gebied van ventilatoren, gaat de uitdaging aan. In een praktijktest wordt de opvoerhoogte van S&P vergeleken met die van andere ventilatoren op de markt.

Een ventilator moet in staat zijn een bepaalde luchthoeveelheid van binnen naar buiten te verplaatsen, en heeft hier een bepaalde kracht voor nodig. Dit noemen we opvoerhoogte.

Opvoerhoogte van Soler & Palau duidelijk beter dan de opvoerhoogte van andere woonhuisventilatoren

Duidelijk resultaat praktijktest

Wat blijkt? De meeste geteste ventilatoren zijn NIET in staat om lucht te verplaatsen. Zij komen zichtbaar kracht tekort om een kunststof dop in een buis te verplaatsen, met als gevolg dat u een ventilator aanschaft die niet doet wat u wenst. De ventilatoren van S&P doen het beduidend beter. Zij gebruiken gepatenteerde technieken om voldoende kracht te combineren met het laagste geluidsniveau op de markt, en weten de kunststof dop WEL uit de buis te blazen. Zelfs als het luchtdoorvoerkanaal meer weerstand biedt.

Kijk en oordeel zelf!

Praktijktest krachtige ventilatoren

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt