‘Bijna thuis’, dacht ze. Het echte gevaar lag pal voor de deur.

Aansteker met vlam in het donker

Normaal doet ze 5 seconden over het pad van de weg naar haar voordeur. Nu de dagen korter worden, en de avonden en nachten langer, wordt het steeds problematischer om deze afstand veilig af te leggen. Angstig schuifelt ze over de stenen, in de hoop veilig thuis te komen.

Sensorlamp biedt ouderen uitkomst in donkere dagen

Het is voor veel senioren een bekend fenomeen. Zodra het vroeger donker wordt, neemt de lust om het huis te verlaten, snel af. De straten ogen grimmig en donker en vooral op eigen terrein is een uitglijder snel gemaakt. Om nog niet eens te spreken over het tijdrovende en brandgevaarlijke klusje om met behulp van uw aansteker het voordeurslot te vinden in het donker.

Zeven keer bewegingsmelders en sensorverlichting

Met sensorverlichting gaat de verlichting automatisch aan zodra uw huis van buitenaf benaderd wordt. Dat is fijn voor de krantenjongen, uw bezoek en de hulpdiensten, maar het is vooral aangenaam en veilig voor uzelf. Het zorgt ervoor dat u het slot gemakkelijk kunt zien en biedt u tevens uitstekend zicht op het tuinpad, met mogelijke losse stenen.

Om uw woning veilig en zonder moeite te bereiken, stelt Thuiscomfort graag 7 typen bewegingsmelders en sensorverlichting aan u voor.

Alerte bewegingsmelder Steinel SensIQ S

Deze bewegingsmelder is in 4 richtingen instelbaar, geschikt voor buiten en binnen, en ideaal voor entrees, tuinen, schuren en loodsen. U kunt de melder tot 2,5 meter hoog hangen.

 • Registratiebereik: 20 meter
 • Met ‘onderkruip’-sensor
Steinel SensIQ S bewegingsmelder

Busch-Wächter® 220 MasterLINE intelligente bewegingsmelder

De bewegingsschakelaar eenvoudig te bedienen en uitgerust met praktische functies zoals bedrijfsmodus, schemerinstelling, nalooptijd en korte impuls. De Busch-Wächter® 220 MasterLINE biedt automatische storingsonderdrukking en aanwezigheidssimulatie, ideaal in de vakantietijd. Een ander voordeel is de demontagebemoeilijking.

Verkrijgbaar in: wit, antraciet, bruin en zilver metallic.

Busch-Wächter® 220 MasterLINE intelligente bewegingsmelder

Infrarood bewegingsmelder Steinel IS300

IS300 van Steinel is de ideale energiebesparende bewegingsmelder voor op hoeken van gebouwen en vlakke muren. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

 • Infrarood bewegingsmelder voor binnen en buiten
 • Bereik tot 12 meter
 • Maximaal bereik: 12 meter
 • Instelbare uitschakeltijd 
Steinel IS300 energiezuinige bewegingsmelder

Osram DoorLED

Zeer gemakkelijk toepasbare lamp met bewegingssensor. Werkt op batterijen en kan in een oogwenk bij uw voordeur worden bevestigd, door middel van een kleefstrip. 

Zie hier de werking van de Osram DoorLED in de Tip van Thuiscomfort >>

Osram DoorLED

MEGAMAN Sensorlight LED-lamp met ingebouwde schemerschakelaar

Zodra het donker wordt, schakelt de lamp vanzelf in. Zodra het licht wordt, schakelt de MEGAMAN Sensorlight weer uit. Hiermee is de Sensorlight een uitstekende keuze voor onder andere buitenverlichting.

Door een unieke digitale vertragingsmodule hoeft u de lamp nooit meer onnodig aan en uit te schakelen.

MEGAMAN Sensorlight

Sensorlamp Steinel FRS30

De moderne HF-bewegingssensor is onzichtbaar in de lamp verwerkt. En ziet elke beweging 360° rond. Het registratiegebied van de sensor kan van 1-8 m traploos worden ingesteld. Zodat het ongewenst inschakelen wordt voorkomen.

 • Instelbare uitschakeltijd van 5 sec tot 15 min.
 • Kan tegen een stootje
 • Uitgevoerd in slagvast kunststof
FRS30 Steinel

Buitenlamp met infrarood bewegingssensor Steinel DL850 W

De infrarood bewegingssensor ziet elke beweging 360° rond tot wel 7 meter ver! Het registratiegebied van de sensor kan van 1-7 m traploos ingesteld worden. De uitschakeltijd van de buitenlamp is instelbaar van 1 tot 15 minuten, waardoor verlichting nooit te lang blijft branden.

 • Uitgevoerd in slagvast kunststof
 • Een buitenlamp voor onder afdaken, overkappingen, carports en in garages
 • Werkt alleen als het voldoende donker is
 • 360° infrarood bewegingssensor
 • Van 1-7 m traploos instelbaar
 • Uitschakeltijd instelbaar van 1-15 min.
Buitenlamp met infrarood bewegingssensor Steinel DL850 W

Meer informatie of direct betere verlichting?

Wilt u de entree bij u thuis beter zichtbaar en dus veiliger maken? Kies dan een bewegingsmelder of sensorlamp. Vraag de Thuiscomfort-specialist bij u in de buurt om een vrijblijvende offerte >>

Anderen lazen ook: Verlicht uw buitenleven

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt