Het warme bad waar u zo inloopt

Meneer ligt in een schuimbad

Door te baden, douchen en wassen begint u fris aan uw dag, dat is iets van alle generaties en leeftijden. Om uw badkamer met uw tijd mee te laten gaan, daar zijn nog een aantal aanpassingen voor nodig. Was een bad twintig jaar geleden nog vanzelfsprekend, nu bent u toe aan een oplossing die nog eens twintig jaar mee kan. Ook als u de opstap niet meer kunt maken. 

Instappen, uitstappen of doorlopen: een inloopbad doet het allemaal

Met een inloopbad, ook instapbad genoemd, heeft u de mogelijkheid om via de deur met een minimale instap uw bad in- en uit te lopen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uitglijden. Handig voor de (klein)kinderen nu en voor u later.

Opties, opties, opties

Naast de handige deur kunt u afwegen of u liever zit of ligt, doucht zonder spatten of behoefte heeft aan een ontspannende massagefunctie. En natuurlijk ook welk fraai design het beste in uw badkamer past.

Na 45 seconden in uw badjas

Als bad wordt de Apollo Aqua geleverd in een zittende en een liggende variant, met een effen deur. Door de twee afvoeren loopt het instapbad in 45 seconden leeg, zo stapt u altijd warm en snel over naar uw badjas. Ook in uw volgende woning, want de Apollo Aqua is eenvoudig verhuisbaar en wordt in een dag geïnstalleerd. Wand en vloertegels blijven intact, en worden netjes afgewerkt door een extension box en een L-vormige strip.

Lees meer over het Apollo Aqua instapbad

Instapbad Apollo Aqua zittende variant
Instapbad Apollo Aqua liggende variant

Wellness zonder de deur uit te gaan

In bad of onder de douche, met de Novellini Iris Comby beslist u ter plekke. Met de extra badwand doucht u perfect spatvrij. Dat kan ook zittend, want de meegeleverde hoofdsteun is bovendien als zitje te gebruiken. Kiest u voor de uitvoering met hydromassagesysteem, dan hoeft u alleen door de glazen deur te stappen voor een ontspannende wellness-beleving, simpelweg in uw eigen badkamer.

Lees meer over het Novellini Iris Comby instapbad

Novellini Iris Comby instapbad met badwand
Novellini Iris Comby instapbad

Voor elke badkamer

Beide baden zijn te installeren in elke badkamer. Benieuwd welke de beste keus voor u en uw situatie is? Vraag advies aan één van onze specialisten of vraag een offerte aan.