Natuurlijk elektrotechniek! (Inclusief video.)

Screenshot uit Natuurlijk elektrotechniek! van Fedet

De Federatie Elektrotechniek (Fedet) volgt de elektrotechnische branche op de voet en promoot deze ook van harte. Het weet welke ontwikkelingen er spelen in de technologie, regelgeving en markt, en deelt en becommentarieert statistieken en markttrends. Met een inspirerende video zet Fedet het vakgebied elektrotechniek nu in het licht. 

Inspiratievideo Natuurlijk elektrotechniek van Fedet

Inspiratievideo Fedet promoot de elektrotechnische branche met overzicht van technische hoogstandjes

De film start in een serverruimte. Terwijl opzwepende muziek klinkt, gaat het beeld over naar de binnenzijde van een elektrotechnisch apparaat. Dan wordt een knop omgezet en belanden we in de glastuinbouw, waar elektrotechniek zorgt voor verlichting en warmte.

In een voetbalstadion wordt de grasmat verlicht met techniek en een hijsinstallatie in de haven bestaat vrijwel uitsluitend uit technische onderdelen. 

Op de snelweg wordt de weg bewaakt met camera’s en de bediening van een zeeschip heeft een zekere gelijkenis met een gameconsole.

Treinen rijden dankzij elektrotechniek en op televisie zien we een windturbine draaien.

De volgende generatie zit inmiddels al klaar. Terwijl haar vader op de bank tv-kijkt, speelt een meisje via een tablet met de verlichting.

Elektrotechniek hebben we allemaal in onze vingers!