Op de drempel van een drempelloos 2017?

2017 startknop

De komende dagen vieren we Kerst als nooit tevoren. Even geen monsterfiles. Geen Hillary en Donald. Gewoon ouderwets genieten, met een tafel vol heerlijke gerechten. Goede wijn. En natuurlijk goed gezelschap. 

Wat ook bij de feestdagen hoort, is terugblikken en vooruitkijken. Wat ging er goed in 2016? Wat nemen we mee naar 2017 en wat doen we beslist anders? Hoe gaat het met onze kinderen en onze ouders? Willen we misschien nog iets aanpassen in huis?

Nederland is veiliger, comfortabeler en toegankelijker geworden

Dat terug- en vooruitblikken doen wij van Thuiscomfort ook graag. De crisis is voorbij en dat merk je. Er wordt verbouwd, aangebouwd en bijgebouwd dat het een lieve lust is. De Thuiscomfort-specialisten hebben drukke maanden achter de rug. We voorzagen Nederland van slimme thermostaten, voor optimaal comfort. We maakten badkamers veiliger met inloopdouches, antislipvloeren, douchezitjes en wandbeugels. We plaatsten mantelzorgwoningen en Wmo-voorzieningen. We adviseerden over subsidies en hebben huizen van top tot teen geautomatiseerd. We rukten met spoed uit toen uw centrale verwarming uitviel en uw toilet verstopt was. Maar bovenal boden we een luisterend oor aan mensen die in een nieuwe levensfase terechtkwamen na een val, ziekenhuisbezoek of omdat de kinderen uit huis gingen. Dat doen we graag.

Handicare badkamer RVS antraciet

Aangepaste badkamer met Handicare

Nu staat 2017 voor de deur, straks misschien een inbreker?

Voor 2017 verwachten we dat een aantal trends op het gebied van comfortabel, veilig en toegankelijk wonen zich echt doorzet. Denk aan verduurzaming. Omdat de overheid vaak meebetaalt is het voor u nu extra aantrekkelijk om in duurzame en energiezuinige oplossingen te investeren.

Een andere trend is de inclusieve samenleving. Onthoud dat woord voor de kerstkruiswoordpuzzel! Dat is een samenleving waarin iedereen kan meedoen, met of zonder beperking. Zo moeten winkels komend jaar drempels weghalen en gangpaden verbreden. Een goede zaak, vinden wij.

Veiligheid is een ander belangrijk thema voor 2017. Nu staan de feestdagen voor de deur, maar straks misschien een inbreker. Met een modern alarmsysteem of beveiligingscamera’s schrikt u boeven zeker af. Maar ook veiligheid voor ouderen is volgend jaar belangrijk. Zeker nu ouderen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Lifestylemonitoring is het nieuwste van het nieuwste op dat gebied.

Kom maar op met 2017, wij hebben er zin in!

Anderen lazen ook: Seniorenwoning in 2016

Blijf op de hoogte met Thuiscomfort

Schrijf u nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief