Een keukenkraan met digitale besturing

GROHE F-digital kranen

Een bad-, douche- of keukenkraan moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook eenvoudig te bedienen zijn. Kranen met een digitale besturing zijn gemaakt voor optimaal gebruiksgemak. De ‘knop’ is op iedere plaats in uw badkamer of keuken te plaatsen en stelt u in staat gericht de juiste watertemperatuur en het ideale watervolume te kiezen. 

Optimaal gebruiksgemak met een digitaal bestuurbare keukenkraan

Kranen van GROHE Digital® zijn uitgevoerd met slechts drie knoppen en een draairing. De buitenste ring is niet helemaal glad uitgevoerd, wat zorgt voor optimale grip, zelfs met natte, ingezeepte handen. Met de knoppen start en stopt u de waterstroom en regelt u de temperatuur, terwijl de draairing het volume bepaalt. De kleur van de verlichte LED-ring geeft daarbij de temperatuur van het water aan.

Vrij te plaatsen besturingsapparaat 

Met GROHE Digital bent u volkomen vrij om het digitale besturingsapparaat op elke gewenste positie te plaatsen: op de muur, op de rand van het bad, op de wastafel en zelfs op de douchewand. Omdat het besturingsapparaat op batterijen werkt, is het niet nodig om een extra gat in het sanitair te boren. 

Aangepaste badkamer ouderen oogt modern

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt