Technische Unie lanceert Thuiscomfort-inspiratieplatform

Steeds meer mensen willen maximaal en zo lang mogelijk genieten van hun huidige woonomgeving, op een prettige, veilige manier. Thuiscomfort informeert en inspireert hierbij. Met het laatste nieuws op het gebied van comfortabel, levensloopbestendig en aangepast wonen. Gerichte adviezen van specialisten. En écht bijzondere oplossingen om wooncomfort en -veiligheid te vergroten.

Comfortabel, levensloopbestendig en aangepast wonen:

volop informatie en inspiratie op het nieuwe Thuiscomfort-platform 

Ruim 500 aangesloten specialisten

Het nieuwe Thuiscomfort-platform is een initiatief van Technische Unie en brengt de belangrijkste leveranciers en ruim 500 specialisten op het gebied van comfortabel, levensloopbestendig en aangepast wonen bijeen. Op thuiscomfort.nl worden de laatste ontwikkelingen in deze markt besproken en de nieuwste en meest opvallende producten en diensten getoond. Daarbij ligt de nadruk niet op hulpmiddelen met een zorguitstraling, maar juist op zaken die mensen als luxe en comfort ervaren.

Thuiscomfort mobiele apparaten32216410Large

Worden de kleinkinderen er jaloers van? 

Marie-José Tijssen, Manager Marketing Groep: “Bij alle onderwerpen die op Thuiscomfort staan, stellen wij de vraag: ‘Worden de vrienden, kinderen en kleinkinderen van onze bezoekers hier jaloers van?’ Is dit het geval, dan is onze missie geslaagd. Met Thuiscomfort wil Technische Unie laten zien dat deze markt volop in beweging is en dat er veel meer beschikbaar is, dan je misschien op het eerste gezicht zou zeggen. Denk aan huisautomatisering, opritverwarming, een kraan waaraan je je niet kunt branden, een LED-spoor in de vloer waarmee het toilet ’s nachts eenvoudig te vinden is of verlichte stopcontacten. Natuurlijk hebben ook verlaagde drempels, antislipvloeren en instapbaden een plaats op Thuiscomfort. Maar we willen vooral oplossingen bieden die slim, comfortabel, vernieuwend én fraai zijn.”

Over Technische Unie

Technische Unie is de grootste technische groothandel in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1880 en beschikt over een uitgebreid netwerk van Distributie en Service Centra, in alle regio’s van ons land. Technische Unie is sinds 2000 een volledige dochter van het Franse Sonepar. 

Het Centraal Kantoor van Technische Unie bevindt zich in Amstelveen. Hier is ook de redactie van Thuiscomfort gevestigd.

Voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over Thuiscomfort kunt u contact opnemen met Robert-Jan van Nouhuys, Projectleider Inspiratieplatform: M. +31 (0) 6 81287618, T. +31 (0) 20 54 50 399,

E. r.van.nouhuys@technischeunie.com

Afbeeldingen:

      foto1               foto2               foto3              logo1             logo2

 

 

ThuisComfort-logo