Pokémon Go? Kinderspel vergeleken met deze apps!

Augmented reality apps van Soler & Palau en Gira voor uw huis

Augmented reality, of AR in het kort, kennen we stiekem beter dan we denken. Bekende voorbeelden zijn de dinoplaatjes van Albert Heijn, het razendpopulaire Pokémon Go en het u wellicht bekende social medium Snapchat. Dat is allemaal leuk en wel, maar wat als u uw huis kunt inrichten en verbouwen met AR? Dan weet u exact hoe iets staat, zonder dat daar hak- en breekwerk aan vooraf is gegaan. Gira en Soler & Palau tonen u de weg!

Augmented reality toont producten live in uw woning via uw tablet of smartphone

Met AR wordt een extra, virtuele laag geplakt op hetgeen dat u voor u ziet. Stel dat u kijkt naar uw woonkamer, dan maakt u de AR-laag zichtbaar via de camera op uw smartphone of tablet. Door uw scherm ziet u de Pokémons die u achter de bank kunt vangen of projecteert u schakelaars en ventilatie in 3D op uw muren.

Bekijk ventilatie in AR op uw eigen muur

Met de ARVent app van Soler & Palau selecteert u uw product én afwerking naar keuze. Die u vervolgens in 3D vanuit elke hoek kunt bekijken op uw smartphone. Wilt u weten hoe het product in uw woning staat? Dan print u de papieren ‘marker’, die u plakt op de gewenste locatie en u scant het geheel met uw smartphone. Heeft u het systeem in beeld? Met de ‘magische’ knop bekijkt u eenvoudig ook alle inwendige details via de app.

Stel uw schakelaar samen in live view

De Designconfigurator app van Gira is meer dan een doorsnee catalogus. Uit de galerij of productenlijst kiest u zelf welke functies uw schakelaar heeft. U bepaalt ook de uitvoering van het raamwerk én basiselementen, die u 3D kunt bekijken in de app. Met de live view-functie ziet u met eigen ogen hoe het door u gekozen product past op uw muur en past u desgewenst het design aan. Daarvoor print u het trackingsjabloon en plakt u die op de locatie naar keuze. 

De Designconfigurator van Gira

Zelf proberen?

De ARVent app en de Gira Designconfigurator zijn beide beschikbaar voor iOS of Android.

Installatievragen

Heeft u al een ventilatiesysteem of schakelaar op het oog? Onze specialisten helpen u graag verder met een prijsopgave en advies.