Sensationeel bubbelen met leds in een maatwerkbad

Bubbelbad van BETTE

Is het tijd om de badkamer opnieuw in te richten? Met een ligbad, douchebak of wastafel op maat bespaart u op bouwkundige aanpassingen en bouwtijd. Bovendien is maatwerk optisch aantrekkelijker.

Als uw nieuwe sanitair dan ook nog eens voegloos is uitgevoerd én is voorzien van onderhoudsvrij glazuur en een sensationeel bubbelsysteem met ledverlichting, ontstaat een echte wellness-badkamer. Een plek om optimaal tot rust te komen.

BETTE maatwerk in lig- en bubbelbaden, douchebakken en wastafels

Bij het vervangen van een standaard ligbad of douchebak wordt de ruimte aan de zijkanten meestal opgevuld met lelijke tegelranden of dikke kitranden. Om dit te voorkomen, levert fabrikant BETTE ligbaden, douchebakken en wastafels op maat. Dit past het precies, is esthetisch mooier om te zien en het bespaart op bouwkundige aanpassingen en bouwtijd. Dus ideaal voor uw badkamerrenovatie.

Wilt u bovendien geen siliconenvoegen, die meestal op de lange termijn vies worden, dan biedt BETTE een voegloze oplossing. Zonder siliconenvoegen blijft altijd mooi, het is duurzamer want vervuiling en schimmel treedt niet op, en is bovendien veel hygiënischer. Tot slot biedt BETTE het spa-gevoel thuis met sensationele bubbelbaden, optioneel met kleurrijke ledverlichting.

Extra comfortpaneel

Verschillende douchebakken kunnen op wens direct met een naadloos aangevormd paneel geleverd worden. Hierdoor is het integelen van een douchebak verleden tijd en kan deze direct geplaatst worden op de afgewerkte vloer. BETTE levert het comfortpaneel niet alleen voor nis-inbouw maar ook voor hoekoplossingen.

Afgeschuinde hoek

Afhankelijk van uw situatie kan aan ligbaden en douchebakken ook een afgeschuinde hoek aangebracht worden. Hierdoor worden ruimtes optimaal ingedeeld om een doorloop te vergemakkelijken.

BETTE wastafel met afgeschuinde hoek

Schimmelende voegen verleden tijd

BETTE heeft een duurzame, esthetische en hygiënische oplossing ontwikkeld waarmee siliconenvoegen bij douchebakken en ligbaden overbodig zijn. Zo behoren schimmelende en gescheurde kitvoegen tot het verleden! Ziekteverwekkers krijgen geen kans zich te nestelen of vermenigvuldigen.

Glazuur Plus vereenvoudigt onderhoud

Standaard glazuur van BETTE is al zeer robuust, sterk en tegelijk hygiënisch en reinigingsvriendelijk. Glazuur Plus is een extra afwerking hier bovenop. Dit zorgt voor een extra waterafstotende werking, zodat water gemakkelijk van het glazuur afdruppelt. Vuil hecht zich minder snel en reinigen is eenvoudiger en sneller. Bovendien beschermt Glazuur Plus het milieu. Er worden immers geen bijtende reinigingsmiddelen toegepast. Een zachte vochtige doek volstaat voor het onderhoud.

BETTE met Glazuur Plus

Sensationeel bubbelen met leds

Voor het summum aan sanitaircomfort is er het BETTE-bubbelbad. Hiermee beleeft u een echt ontspannen wellness-gevoel thuis. U kunt kiezen tussen zuivere lucht- of watersystemen. Voor extra sfeer zijn de bubbelsystemen uit te breiden met ledverlichting. Zo kunnen sensuele kleurstemmingen worden gecreëerd. De ledverlichting kan overigens ook zonder het bubbelsysteem in het ligbad geïntegreerd worden.

Zoek een vakspecialist voor BETTE maatwerksanitair

Anderen lazen ook: Inloopdouche BETTEFLOOR

Inloopdouche BETTEfloor

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt