Beurs Domotica & Slim Wonen 2016: Beyond big data

Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen: beyond big data | 17 en 18 november 2016 | Evoluon Eindhoven

Een vol Evoluon, tot de nok toe gevuld met slimme gadgets, automatisch bewegende deuren of gordijnen. Overal mensen die met smartphones in de weer zijn. En natuurlijk de creme de la creme van de Nederlandse domoticaindustrie om al uw vragen aan te stellen. Als er een plek is om uw licht op te steken over de razendsnelle ontwikkelingen van domotica in de Nederlandse woonhuizen, is het op 16 en 17 november in Eindhoven.

Voor alles bestaat een app, maar wat gebeurt er met de data?

Technologie wordt omarmd en daar is de organisatie blij mee! Daarom start Smart Homes dit jaar, nog voordat de beursvloer opent, op woensdag 16 november met het congres Beyond Big Data: Via domotica naar IoT & Big Data. Voor alles bestaat tegenwoordig een app, klakkeloos worden ze gedownload, maar wat gebeurt er met de data, wie leest de voorwaarden nu écht goed? Dat is slechts één voorbeeld. Er komen prachtige aanbiedingen voorbij, soms zelfs gratis, maar stiekem weten we allemaal: niets is voor niets, wat is de prijs, persoonlijke data? Wat gebeurt er mee en hoe ga je hier als bedrijf mee om? Tijdens deze ochtend wordt u in vogelvlucht meegenomen in deze ‘nieuwe’ wereld.   

Entree Beurs Domotica & Slim Wonen

Beleving

Om domotica te begrijpen, moet je het ervaren: Zien, horen, voelen, oftewel beleven! De vorige editie nam Smart Homes als beursorganisator het voortouw met de realisatie van de Smart Avenue: Een slimme straat waar technologie en oplossingen samen kwamen. Dit jaar wordt geen straat aangelegd, maar zijn er verschillende ruimten, verdeeld over de ringen van het Evoluon, waarin bezoekers domotica beleven.

Awardwinning event

Goede ideeën worden beloond, zeker als het gaat om innovatieve samenwerkingen. Dit verdient aandacht! ‘The sky is the limit’, niet de schaalbaar- of toepasbaarheid maar juist het proces en samenwerking binnen het project. De top drie krijgt op 16 november het podium waarna een vakjury zich buigt over deze innovatieve projecten en de winnaar ’s middags bekroond met de Smart Homes Award 2016. Daarnaast roept Smart Homes haar standhouders op tot experience en inspiration! Wat kan techniek in de woonomgeving betekenen? Op dit evenement treft u het. Daarom reikt Smart Homes ook dit jaar de inmiddels bekende Inspiration Award uit. Het publiek bepaalt: Van welke stand, lezing of pitch krijgt zij het ultieme domoticagevoel?

Beursvloer Domotica & Slim Wonen

Gratis toegangsbewijs

De normale toegangrprijs voor de beurs bedraagt € 36,-. Als mediapartner van de beursorganisatie mag Thuiscomfort haar relaties gratis toegang verschaffen. 

Ga voor uw gratis toegangsbewijs naar de registratiepagina >>

Anderen lazen ook: Smart Home Tour 2016