Tip van Thuiscomfort: 'denk op tijd aan uw veiligheid'

tip-van-thuiscomomfort-yvo-de-ruijg

VIDEO - In de Tip van Thuiscomfort maken we kennis met Yvo de Ruijg van Toekomstgericht Wonen uit Oosthuizen. Deze Thuiscomfort-partner zegt: 'Denk op tijd aan uw eigen veiligheid'.   

Toekomstgericht Wonen: 'Denk op tijd aan uw eigen veiligheid'

In de video zien we enkele voorbeelden uit de showroom van Toekomstgericht Wonen. Met deze oplossingen kan de veiligheid bij u thuis nog verder vergroot worden. 

Handicare douchezitje

Toekomstgericht Wonen kiest voor Handicare op het gebied van douchezitjes. Het merk biedt zitcomfort en is kwalitatief een uitstekend product, aldus Yvo de Ruijg. Met zo'n zitje onder de douche neemt de veiligheid in de badkamer direct toe. 

Doucheruimte met inloopdouche, Handicare douchezitje en wandbeugel

Kinedo Duo instapbad & inloopdouche ineen

Over de afwerking van Kinedo is Toekomstgericht Wonen zeer tevreden. Het is een mooi product en de combinatie van inloopdouche en instapbad is uniek. 

Ook de grote bedienknop van het baddeurtje van Kinedo Duo biedt volgens Toekomstgericht Wonen voordelen ten opzichte van soortgelijke oplossingen. 

Kinedo Duo inloopdouche en instapbad met deurtje

Kinedo Kinemagic douchecabine

In de video stapt Yvo de Ruijg uit een Kinedo Kinemagic douchecabine. Volgens de installateur een robuust uitgevoerde douchecabine, wat bijvoorbeeld blijkt uit de schuifdeur. Deze is duidelijk van goede, stevige kwaliteit.

De vloer van de Kinemagic is uitgevoerd met antislip ribbels. Als bezoekers van zijn showroom vragen of dit wel makkelijk schoon te maken is, maakt Yvo de vloer expres vies, om het vervolgens eenvoudig weer schoon te maken. 

Kinemagic douchecabine van Kinedo

Meer veiligheid in huis: huisautomatisering en tweetoons beltoon

Niet in de video, maar wel een specialisme van Toekomstgericht Wonen is huisautomatisering, waarbij Free@Home van Busch Jaeger de voorkeur geniet. 

Ook is Toekomstgericht Wonen creatief in het gebruik van bestaande oplossingen. Voor een oudere, bedlegerige mevrouw heeft de installateur een draadloze Honeywell-deurbel zo omgebouwd dat deze twee functies krijgt. 

Als er iemand voor de deur staat, gaat een bepaalde beltoon af en als mevrouw boven in bed hulp nodig heeft, een andere beltoon. Zo is geen aparte persoonsalarmering nodig en wordt haar partner toch gewaarschuwd op het moment dat dit gewenst is.   

Meer veiligheid in huis?

Woont u in Noord-Holland of meer specifiek de buurt van Oosthuizem/Hoorn, neem dan contact op met Toekomstgericht Wonen

In de rest van Nederland neemt u contact op met een Thuiscomfort-specialist bij u in de buurt

Naar het online demohuis

Thema's

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt