De 10+1 meest in het oog springende specialisten van 2015

Medailles voor de top-10 specialistenprofielen op Thuiscomfort.nl in 2015

We tellen af naar het einde van het jaar. 2015 was een jaar van vele vragen, handige oplossingen, mooie verhalen en natuurlijk ook van aanpassen en doorgaan. Wat viel er op? Wat bleef hangen? Wat haalde de top tien bij onze lezers? We nemen dit de komende weken graag met u door. Met vandaag de top 10 van populairste specialistenprofielen in 2015.

De meest bekeken vakspecialistenprofielen in 2015

In deze top 10 vinden we een aantal specialisten die zich afgelopen jaar duidelijk hebben laten zien op Thuiscomfort. Zoals Seegers die we kennen van de Facebook-hit met de inloopdouche. En Pronk ergo die we in 2015 hebben gesproken voor een artikel op Thuiscomfort.

1 – W&L Electrotechniek, Utrecht 

W&L, Utrecht, klik op de afbeelding om de profielpagina te openen

Aan de Rijnlaan in Utrecht vindt u W&L Electrotechniek. Gespecialiseerd in elektrotechniek en met een 24 uurs-storingsdienst. Dus als uw inbraakalarm 's nachts zonder aanwijsbare oorzaak af blijft gaan, komen de monteurs van W&L graag bij u langs. Maar ook overdag bent u bij W&L aan het juiste adres.

Tweet dit

2 – Interans, Amsterdam

Busch-free@home®. Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

Aanbieder van een breed pakket aan diensten, dat is Interans. Aan de Slijperweg in Amsterdam kunt u terecht met de meest uiteenlopende vragen over installaties in en rond het huis. Van cv en sanitair tot cctv en toegangscontrolesystemen.

Tweet dit

3 – Baggerman, Erichem

Baggerman, Erichem. Klik op de afbeelding om de profielpagina te bekijken.

Aan de Erichemseweg te Erichem bevindt het pand van Baggerman zich. Klop bij hen aan voor  installatiewerk, maar óók voor wit- en bruingoed. 

Tweet dit

4 – Postma Totaaltechniek, Zwolle

Postma Totaaltechniek, Zwolle. Klik op de afbeelding om de specialistenpagina te bekijken.

Postma, Postma, waar kennen we die naam van? Oh ja! Aan de Voorsterweg in Zwolle kunt u terecht voor een badkamer-, keuken- of toiletrenovatie.

Tweet dit

5 – Vitasel comfortabel thuis wonen, Houten

Vitasel comfortabel thuis wonen, Houten. Klik op de afbeelding om de specialistenpagina te bekijken.

Past u zich aan aan uw woning of past u de woning aan aan u? Comfortinstallateur Vitasel vindt u aan de Neiuwe Schaft te Houten.

Tweet dit

6 – Installatiebedrijf Seegers, Wanneperveen

Installatiebedrijf Seegers, Wanneperveen. Klik op de afbeelding om de specialistenpagina te bekijken.

"Zij liet haar bad vervangen door een douche. Wat er toen gebeurde..." Het is misschien wel dé internethit van Thuiscomfort in 2015. Wat begon met een Facebook-post van Seegers, eindigde met een top 10-nieuwsbericht op Thuiscomfort. In Wanneperveen aan de Veneweg kunt u ondertussen terecht voor diverse loodgieterswerkzaamheden, waaronder natuurlijk inloopdouches!

Tweet dit

7 – Installatiebedrijf P.M. le Cuivre BV, Amstelveen

Installatiebedrijf P.M. le Cuivre BV, Amstelveen. Klik op de afbeelding om de profielpagina te bekijken.

Zeg je duurzame installaties, zeg je P.M. Le Cuivre. Het Amstelveense loodgieters- en dakdekkersbedrijf is in te schakelen voor een keur aan werkzaamheden, zoals: zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen... enfin, lees zelf verder.

Tweet dit

8 – Tonny Melgers Klussenservice, Deurne

Tonny Melgers Klussenservice, Deurne. Klik op de afbeelding om de specialistenpagina te bekijken.

Nog een Comfortinstallateur vinden we in Deurne. Tonny Melgers Klussenservice helpt graag met al uw onderhoud, schilderwerk en interieurafwerking. Op nummer 8 in de top 10 van meest bekeken profielpagina's op Thuiscomfort in 2015.

Tweet dit

9 – Sanidrome Huisman (Gouda) en Installatiebedrijf Huisman BV, Gouda

Sanidrome Huisman (Gouda) en Installatiebedrijf Huisman BV, Gouda. Klik op de afbeelding om de profielpagina te bekijken.

Een van de Sanidromes op Thuiscomfort, maar de enige in deze top 10. Met 2 vestigingen biedt de showroom / het installatiebedrijf volop inspiratie aan allen die hun badkamer willen laten verbouwen. Zie hun profiel voor de adresgegevens in Gouda.

Tweet dit

10 – Pronk ergo, Zoetermeer

Pronk ergo, Zoetermeer. Klik op de afbeelding om de profielpagina te bekijken.

In een nieuwsbericht over de inloopdouche komt afgelopen jaar Pronk ergo voorbij. Maar het installatiebedrijf heeft méér te bieden, zo lezen we in hun profiel. Zo kunnen zij adviseren bij een (subsidie)aanvraag via de WMO of zorgverzekering. Een echt pluspunt, lijkt ons!

Tweet dit

Buitencategorie - P. Hoekwater B.V., Aalsmeer

P. Hoekwater B.V., Aalsmeer. Klik op de afbeelding om de profielpagina te bekijken.

Net geen top 10-notering, maar wel een Thuiscomfort-specialist die zich afgelopen jaar nadrukkelijk heeft laten zien, is P. Hoekwater. Vooral op social media konden we niet om ze heen. Vanuit Aalsmeer worden vrijwel dagelijks berichten verstuurd over het onderwerp levensloopbestendig wonen. Het inloopmoment op zaterdagmorgen is inmiddels fameus, in Aalsmeer in omgeving.

Tweet dit

Alle Thuiscomfort-specialisten die hier niet genoemd zijn, maar die we afgelopen jaar gesproken hebben: bedankt voor de samenwerking! Op naar een nieuw, succesvol jaar!

Volgende week: de 10 populairste nieuwsberichten van 2015

Volgende week kijken we naar de populairste nieuwsberichten van 2015. Tot dan!