Meneer en mevrouw kijken naar een tablet

Domus plus telematica kennen we in de wandelgangen als domotica of huisautomatisering. Slimme systemen die het langer thuis wonen veel comfortabeler maken, wat een gemis moet dat zijn op vakantie. Geen paniek, deze slimme opties zijn niet alleen aan uw slimme huis gebonden. 

Dit maakt domotica pas echt slim, ook in vakantietijd

De term ‘domus’, wat huis betekent, suggereert een vaste standplaats. Daardoor wordt ook vaak gedacht dat domotica muur- en muurvast verbonden is met de woning. Dat hoeft niet, want niet alle domotica zit letterlijk vast in uw huis. En sommige domotica helpt u juist verder als u niet thuis bent. 

Draadloos opladen bij de caravan

Gebruikt u uw telefoon thuis vooral om te Whatsappen en te bellen, op vakantie maakt u meer foto’s en speelt u wellicht vaker een spelletje. Heel vervelend als de accu dan (weer) eens leeg is en u in alle vakantievoorraden uw oplader (weer eens) niet kunt vinden. Met het draadloos oplaadstation van OCS legt u eenvoudig uw telefoon neer om op te laden, ideaal als u zit te lunchen of dineren bij uw caravan.

Draadloos oplaadstation OCS

Het ultieme stekkerblok voor uw appartement

In het buitenland zijn de stopcontacten helaas niet altijd zo goed geplaatst als thuis, waardoor het nogal een gegoochel kan zijn met stekker en opladers. De werkbladunits van OCS zijn voorzien van meerdere stopcontacten én USB-aansluitingen, zodat uw telefoonoplader niet hoeft te wijken voor uw föhn of fotocamera. De echte glam-vakantieganger kan nog een stapje verder gaan met de stekkerdoosschakelaars van KlikAanKlikUit. Daarmee schakelt u via uw afstandsbediening of smartphone uw apparaten gemakkelijk in en uit, zonder op te staan. Ideaal om vanaf uw vakantieadres te simuleren dat u thuis bent, maar ook om de airco in te schakelen terwijl u onderweg bent naar uw appartement.

Werkbladunits OCS

Uw huis monitoren vanuit uw tent

Thuis is waar uw hart ligt. Op vakantie is dat ongetwijfeld uw bungalow- of boogtent, maar dat betekent niet dat u niet wilt weten hoe het er in uw woning aan toegaat. Heeft u een beveiligingssysteem met een camera? Gekoppeld aan de intelligente Gira huisautomatisering kijkt u live mee in uw huis en ontvangt u meldingen als er iets loos is. En de video-intercom van Jung registreert wie aanbelt en zelfs wie er langs is geweest toen u niet thuis was. Zittend voor uw tent weet u dus exact hoe het er thuis voor staat.

Advies nodig?

Bent u op zoek naar advies over domotica of wilt u een prijsopgave? Onze specialisten denken graag met u mee.

Vind hier uw vakspecialist voor ál uw klussen!

Anderen lazen ook: Smart Home Tour 2016