Ik hartje mijn loodgieter

Waarschijnlijk ziet en spreekt u hem alleen als er nood aan de man is. Dan bent u maar wat blij om uw loodgieter te kunnen begroeten.

5x waarom u niet zonder uw loodgieter kunt

Loodgieters zijn de rots waarop u kunt bouwen, voor zowel uw huis als uw leven. Ze zijn er in tijd van nood en ze doen belangrijk werk. Onderstaande infographic laat u zien waarom u niet zonder uw loodgieter kunt.

Infographic met 5 redenen waarom u niet zonder uw loodgieter kunt

1 – Afwassen met limonade?

Zonder loodgieters en goed loodgieterswerk heeft u geen stromend water. Niet in de keuken, niet in de badkamer, niet in het toilet. Denkt u maar eens aan bevroren leidingen, of het wegvallen van de waterdruk. De loodgieters is een vakman, die u snel en professioneel verder helpt. En we betwijfelen of afwassen met limonade een succes zal worden.

2 – Dansen van plezier onder de douche

Over water gesproken: pas als u geen warm water meer heeft, merkt u hoe vaak u dit gebruikt. Het probleem kan liggen bij uw boiler of ketel, maar een andere oorzaak is ook niet ondenkbaar. Uw loodgieter weet waar hij naar moet kijken, zodat u weer kunt dansen van plezier onder de douche, en niet omdat het water ineens koud is.

3 – Ruikt (weer) naar bloemetjes

Cola kan nog zo’n goed schoonmaaktrucje zijn voor het toilet, uw humeur wordt er gegarandeerd niet beter op als u problemen heeft met de riolering. Dat ziet u het liefst zo snel mogelijk opgelost, de loodgieter biedt u de beste en snelste manier om het probleem te verhelpen.

4 – In de juiste koppeling verder

Loopt uw bad niet door, dan kunt u eerst met de ontstopper aan de gang. Lekt het kraantje, dan kunt u kijken of de knop goed is dichtgedraaid. Maar gaat u onderdelen uit elkaar halen, haal er dan een vakman bij. Dat scheelt u zes tripjes naar de bouwmarkt om de juiste rubbertjes en koppelstukken te halen. En de kans is groot dat u later geen gedonder krijgt, omdat u geen rekening had gehouden met de aansluiting van koper op staal en de boel is gaan lekken door roest.

5 – Schoonheid zit van binnen

Door goed en gedegen loodgieterswerk heeft u schoon drinkwater in uw hele huis en bent u voorzien van hygiënisch sanitair. Beide zijn voorwaarden om gezond oud te worden, want met hygiëne houdt u de kans op ziektes en aandoeningen op veilige afstand.

Tijd voor een nieuwe beste vriend?

Wellicht bent u uit elkaar gegroeid, woont u te ver van elkaar vandaan of is het gewoonweg tijd voor een nieuwe beste vriend. Onze specialisten staan te popelen om kennis met u te mogen maken, en om u van advies te voorzien!