Zet de badkamer naar uw hand met Handicare

1-hand-bedienbare-closetrolhouder-handicare

Voor optimaal gebruiksgemak in de badkamer ontwikkelt Handicare voortdurend nieuwe producten. Vandaag stellen wij in twee video's een douchekophouder en een closetrolhouder aan u voor, die beide met één hand bedienbaar zijn.

1-Hand bedienbare douchekophouder en closetrolhouder

Het gebruik van een normale badkamer vergt in de regel dat u twee handen gebruikt. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Reumatische patiënten, mensen met een verminderde beweeglijkheid of bijvoorbeeld cva-patiënten zijn niet of in mindere mate in staat beide handen te gebruiken. Voor hen kunnen de eenhands-bedienbare producten van Handicare een echte uitkomst bieden. 

1-Hand bedienbare closetrolhouder Handicare

De eenhandsbedienbare closetrolhouder maakt zelfstandig gebruik van het toilet toegankelijk voor een bredere groep consumenten. Met een hand enkele velletjes toiletpapier afscheuren met een 'normale' closetrolhouder kan een hele opgaaf zijn. Het vraagt een harde ruk aan het toiletpapier, in de hoop dat dit afscheurt. Of u moet 'leunen' op de deksel van de closetrolhouder. Allemaal geen wenselijke situaties, die bovendien gevaarlijk kunnen zijn. 

In de video ziet u hoe het ook anders kan. De Handicare 1-Hand bedienbare closetrolhouder is eenvoudig te gebruiken. De closetrolhouder kan geplaatst worden op een wandbeugel (handgreep) vanaf 40 cm en alle toiletbeugels (toiletsteunen) van Handica

1-Hand bedienbare douchekophouder Handicare

Ook onder de douche laat Handicare zien het gebruiksgemak voorop te stellen. De 1-Hand bedienbare douchekophouder stelt u eenvoudig in op de ideale douchehoogte. Ook hiervoor geldt dat dit een groot voordeel is ten opzichte van 'traditionele' douchekophouders die met gebruik van twee handen en meestel flink wat kracht op een nieuwe positie ingesteld dienen te worden.

Anderen lazen ook: Handicare opklapbare toiletbeugel

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt