Zet 'm op bij Willem II-PEC Zwolle en maak kans op een Nest Cam

Thuiscomfort kerstmuts

Op zaterdag 16 december speelde Willem II thuis tegen PEC Zwolle. Om deze wedstrijd extra feestelijk te maken stelt sponsor Thuiscomfort 14.000 kerstmutsen ter beschikking aan het publiek. Hiermee maakt u als bezoeker kans op een beveiligingscamera van Nest.

De nieuwe 'hoofd'sponsor van Willem II

Sinds begin seizoen 2017-2018 is Thuiscomfort sponsor van de blessuretijd van Willem II. Tijdens de blessuretijd van iedere thuiswedstrijd zijn wij op de grote schermen te zien. Paul Kleijn, manager van Technische Unie kantoor Tilburg vertelt trots: ‘’Wij willen hier in de regio Hart van Brabant, Thuiscomfort op de kaart zetten, op het gebied van duurzaam wonen, smart home en langer zelfstandig thuis wonen. Hier in regio Tilburg is een woningvoorraad van bijna 100.000 woningen. Die willen we veiliger, duurzamer en comfortabeler maken." 

Deel een selfie met de kerstmuts en win een Nest camera t.w.v. €199,-

Om de wedstrijd van zaterdag 16 december, naast de kerstmutsen, nog leuker te maken voor het publiek is er nog een actie bedacht waarmee het publiek een Nest camera kan winnen t.w.v. €199,-. De bedoeling is dat het publiek een leuke foto maakt met de kerstmuts en deze upload op Instagram of Facebook. Tag in die foto Thuiscomfort Hart van Brabant of gebruik de hashtag #ThuiscomfortHartvanBrabant. Uit de leukste inzendingen wordt een winnaar gekozen.

Voorbeeld van een Nest Cam

Voorbeeld Nest Cam, het te winnen exemplaar kan afwijken van dit voorbeeld

Slim en langer zelfstandig thuis wonen

De prijs, een beveiligingscamera van Nest, is gekozen omdat dit product alles te maken heeft met thema’s duurzaam wonen, slim wonen en langer zelfstandig thuis wonen - de thema's van Thuiscomfort. Met de beveiligingscamera van Nest kan de eigenaar met een gerust hart van huis gaan, bijvoorbeeld naar een voetbalwedstrijd (!). De camera houdt alles in de gaten en kan zó ingesteld worden dat de eigenaar een melding op de smartphone krijgt wanneer er iemand in huis is, die er niet hoort.

Nest heeft ook slimme thermostaten en rook- en koolmonoxidemelders

Naast de camera voor binnen maakt Nest onder andere ook camera’s voor buitenshuis, slimme thermostaten en rook- en koolmonoxidemelders. Wilt u meer weten over deze producten en hoe deze het beste geïnstalleerd kunnen worden? Neem dan contact op met een van onze vakspecialisten. Zij weten u alles over deze producten en nemen de installatie graag op zich. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van de voordelen.

De selfieactie in het kort

  • Zet onze kerstmuts op
  • Maak een selfie
  • Deel deze via Facebook of Instagram
  • Noem @ThuiscomfortHartVanBrabant of #thuiscomforthartvanbrabant in het bericht

Fijne wedstrijd en veel succes!

Deel uw selfie op Facebook

Thema's

Wat een Nest Pro wel al weet en u nog niet

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.