Zlim Thuis opent uniek Beleefhuis in Doetinchem

Logo Zlim Thuis

Digitaal door een aangepaste woning wandelen of toch langsgaan bij een tastbare voorbeeldwoning. Vanaf 16 december biedt Zlim Thuis u de keuze en kunt u het Beleefhuis in Doetinchem bezoeken. In het huis kunt u zich laten inspireren en adviseren over woningaanpassingen die u helpen langer, comfortabel en veilig thuis te blijven wonen.  

Van inspiratie tot levering met Zlim Thuis

Tips voor verschillende kamers, advies over producten en installatie, inbraakbeveiliging en brandpreventie, mantelzorg en zorgtechnologie. Met online cursussen nam Zlim Thuis senioren mee door de woning om hen te informeren over verschillende thema’s. En als nieuwe dienst biedt Zlim Thuis nu ook een Beleefhuis in Doetinchem.
 

logo-ZlimThuis-2-300x101

De opening van het Zlim Thuis Beleefhuis is onderdeel van het Kruiswerk event ‘Thuis in de toekomst, van looprek tot robot’. Het event duurt van 10 tot 15 uur, om 12 uur wordt het Beleefhuis officieel geopend door wethouder Kees Telder en de zorgrobot Zora. Het event is gratis te bezoeken en vrij toegankelijk voor senioren, partners, familie en mantelzorgers.

Lees meer over ZlimThuis op: zlimthuis.nl.

zlimthuis-beleefhuis-woonkamer