Zonder schuldgevoel uw verwarming een graadje hoger zetten

Hond draait aan radiatorknop

Nul op de meter. Uw ecologische voetafdruk verminderen. Deze voornemens zijn bijna niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Moet u zich nu schuldig voelen wanneer u de verwarming een graadje hoger zet?

Radson voegt warmtepomp toe aan assortiment

Uw verwarming in de winter volledig uitzetten kan natuurlijk niet. U geeft om het klimaat, maar om nou te klappertanden in uw eigen huis wanneer de vorst op de ruiten staat... Nee dat gaat zelfs u te ver. Gelukkig zijn er inmiddels genoeg duurzame oplossingen om uw woning comfortabel te verwarmen.

Zo heeft fabrikant Radson bijvoorbeeld lage temperatuur-radiatoren met een maximale warmteafgifte, vloerverwarming, elektrische radiatoren. Maar, vanaf nu is ook de uiterst ecologische energiebron aan haar aanbod toegevoegd: de Zento lucht/water warmtepomp! 

Duurzame energiebronnen gebruikelijk bij nieuwbouw

NIBE, Vaillant en Nefit timmerden al eerder flink aan de duurzame weg met hun diverse aanbod warmtepompen en zonneboilers. Bij nieuwbouwprojecten is het steeds gebruikelijker om duurzame energiebronnen toe te passen. De nieuwe wijken zijn namelijk vaak niet meer standaard aangesloten op het gasnet. 

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een warmtepomp

In 10% van de verwarmingsinstallaties kiest men al voor een warmtepomp. En dit stijgt volgend jaar weer flink. Volgens consultants van Warmtepompstrategie ligt door dit stijgende aandeel naar verwachting eind 2018 de totale omzetwaarde van warmtepompen voor het eerst hoger dan die van gasgestookte ketels

Subsidie op warmtepomp

Ook de ISDE subsidie heeft een aandeel in de opkomst van de warmtepomp. Qua levensduur is deze nieuwe energiebron in veel gevallen ook nog eens goedkoper dan een gewone HR-ketel. Dat maakt de warmtepomp een interessante techniek voor particulieren én bedrijven die willen verduurzamen. 

Radson introduceert de Zento lucht/water warmtepomp vandaag bij Technische Unie

Radson introduceert warmtepomp

'Investeringen in warmtepompen overstijgen die van cv-ketels in 2018

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.