Laat u inspireren!
share
share

Alles in huis voor slim, veilig en energiebewust wonen

Op Thuiscomfort vindt u volop informatie en inspiratie voor uw huis. Er staan honderden producten met uitleg en u vind er snel een betrouwbare specialist bij u in de buurt. 

Vind een vakspecialist

Zoek een Thuiscomfort-specialist bij u in de buurt.

Doe inspiratie op

Doe ideeën op voor een slimme, veilige en duurzame woning.

Lees nuttige informatie

Stel uw vragen en vind informatie en het laatste woonnieuws.

Geef uw huis meerwaarde

Maak van uw woning een nog prettigere plaats om te vertoeven.

U wilt slimmer, duurzamer en comfortabel in uw woning blijven wonen. Ik denk graag vrijblijvend met u mee!
Uw Thuiscomfort specialist

Altijd een vakspecialist bij u in de buurt

Slim wonen

In een slim huis zijn de huishoudelijke apparaten, zoals een thermostaat, wasmachine of alarmsysteem verbonden met internet. Ze zijn te bedienen met een smartphone of iPad en beschikken over zelflerende functies.

Langer thuis wonen

Zo lang mogelijk in uw eigen woning blijven: goed toegankelijk, ook met een rollator of rolstoel, comfortabel – bijvoorbeeld door middel van huisautomatisering – en veilig op het gebied van inbraak, brand en bij ongevallen.

Duurzaam wonen

Op een gezonde manier energie en water besparen. Gebuiik maken van herbruikbare grondstoffen, de nieuwste innovaties en slimme installatiemethoden. Om uw energiekosten te verlagen en het mileu te sparen. 

Meer dan 850 Thuiscomfort-partners in Nederland

Veelgestelde vragen

Wie is Thuiscomfort?

Thuiscomfort is een initiatief van Technische Unie en brengt de belangrijkste leveranciers en specialisten op het gebied van wooncomfort, levensloopbestendig en aangepast wonen samen. Op thuiscomfort.nl leest u over de laatste ontwikkelingen op deze markt en vindt u de nieuwste producten en diensten.

Wat is levensloopbestendig wonen?

Senioren kiezen er steeds vaker voor zo lang mogelijk in de eigen woning te blijven wonen. Levensloopbestendige woningen zijn voorzien van alle faciliteiten om u hierin te ondersteunen. Ze zijn goed toegankelijk, ook met een rollator of rolstoel, bieden volop comfort – bijvoorbeeld door middel van huisautomatisering – voldoen aan hoge veiligheidseisen op het gebied van inbraak, brand en bij ongevallen, en kunnen eenvoudig aangepast worden op veranderende wensen, zoals met een antislipvloer of een verhoogd toilet.

Wat is aangepast wonen?

Soms heeft u vanwege ziekte of een handicap thuis speciale hulpmiddelen nodig of is het noodzakelijk om aanpassingen aan uw woning door te voeren. We spreken dan van aangepast wonen.

Hoe vind ik een vakspecialist bij mij in de buurt?

Thuiscomfort richt zich op alle regio’s van Nederland. Ons netwerk van specialisten op het gebied van comfortabel, levensbestendig en aangepast wonen strekt zich uit van Zeeland tot Groningen en van Limburg tot Noord-Holland.

Bent u op zoek naar een specialist bij u in de buurt? Ga naar Zoek een specialist. Kies op basis van uw postcode een specialist die voor uw vraag geschikt is. U kunt ook uw wensenlijstje delen met een specialist.

Zijn er kosten verbonden aan Thuiscomfort?

Deelname aan Thuiscomfort is gratis. U betaalt in alle gevallen direct aan een specialist voor geleverde diensten of producten. Wij ontvangen hierover geen courtage of afsluitprovisie. 

Hoe kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?

U kunt zich voor de nieuwsbrief aanmelden door onder aan deze pagina uw e-mail adres op te geven, onder Blijf op de hoogte.

De nieuwsbrief verschijnt circa tweemaal per maand. Aan ontvangst zijn geen kosten verbonden.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Afmelden voor de e-nieuwsbrief doet u in de nieuwsbrief zelf. Onderaan in de mail treft u de link om u af te melden.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen?

terug naar boven