Baderie Leenen

Adres

Alles in 1 hand bij Baderie Leenen

U bent volop bezig met plannen maken voor uw nieuwe badkamer en dan komt u bij de grote vraag: waar ga ik die kopen en wie gaat mijn ligbad plaatsen? De uitstraling van een mooie badkamer staat of valt immers met kwalitatieve materialen en strak tegelwerk. Denkt u dan eens aan Baderie Leenen in Someren. Onze adviseurs heten u graag welkom in onze 1000 m2 showroom.

Badkamers & installatie

Al jarenlang een begrip in Zuid-Oost Brabant voor het realiseren van sfeervolle badkamers:van A tot Z, voor elk budget. Maar Baderie Leenen biedt nog veel meer. Al meer dan 45 jaar is Baderie Leenen ook actief op het gebied van cv-installatie, loodgieterwerken, airco en ventilatiewerkzaamheden in de particuliere woningbouw.

24-uur servicedienst

Wat Baderie Leenen zo bijzonder maakt, is dat zij alle disciplines in eigen hand houdt. Alle werkzaamheden worden door eigen mensen verricht. Er zijn momenteel 20 vakkundige en enthousiaste medewerkers actief. Kwaliteit en service staan daarbij hoog in het vaandel. En mocht uw cv of waterinstallatie onverhoopt toch op storing vallen, dan profiteert u van haar 24-uur servicedienst. Verwarming is één van de specialismen van Baderie Leenen. Bij Baderie Leenen is alles mogelijk, van het leveren en/of plaatsen van een cv-ketel, boiler of radiator tot het vervangen van een thermostaatkraan. Op de verwarming moet je blindelings kunnen vertrouwen en er moet altijd warm water zijn. Dat kan alleen als uw cv- en warmwaterinstallatie goed wordt onderhouden.

Cv-onderhoudscontract

Wij nemen de zorg voor uw ketel graag van u over doormiddel van het afsluiten van een onderhoudscontract. Wanneer u een onderhoudscontract met ons afsluit, dan komen wij eenmaal per jaar bij u langs om de ketel schoon te maken, af te stellen en aan een controle te onderwerpen.

Locatie