Hogendoorn Warmte Water Sanitair

Adres

Welkom bij Hogendoorn Reeuwijk, al 30 jaar de plek waar Hogendoorn is gevestigd. Alle werkzaamheden in één hand: sanitair (showroom), verwarming, water, gas, riolering, dak- en zinkwerk, mindervalide aanpassingen, verlichting en elektra. En natuurlijk kan Hogendoorn ook voorzien in het totaalplaatje: alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft van vloer tot plafond en alles daar tussen!

Eén aanspreekpunt is de garantie voor kwaliteit. Voordat we aan een project kunnen beginnen, spreken we uitgebreid met de klant, analyseren de wensen, komen met alternatieven en lossen vragen op met de nodige vakkennis. Of het nu gaat om een simpele aanpassing of een totale renovatie. Alles in één hand. Met de garantie: geen onverwachte kosten en op tijd opleveren. Ook voor specifieke situaties kan Hogendoorn de woning aanpassen. Denkt u aan mensen met een beperkte mobiliteit, met visuele beperkingen of bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. En natuurlijk voor oudere mensen die hun woning levensloopgeschikt willen maken zodat zij nog lang in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Hogendoorn adviseert in deze situaties en heeft de juiste kennis in huis om u het stukje comfort te bieden waar u behoefte aan heeft in uw woning!

Locatie