Eurobad Van Heugten wint badkamer ontwerpprijs

Uitreiking Axor Crazy Design Award door Hansgrohe aan Eurobad Van Heugten

Een speciale prijs voor de badkamerontwerper met de meest creatieve ideeën: dat is de Axor Crazy Design Award. Normaal gesproken gaan de Axor-designprijzen naar topdesigners zoals Philippe Starck en Antonio Citterio. Maar uiteindelijk gaat het om de consument. Axor-dealer Eurobad Van Heugten weet de wensen van de consument het best te vertalen naar creatief, innovatief design en is daarom de verdiende winnaar van deze prijs. 

Axor Crazy Design Award 2016: prijs voor creativiteit en bijzondere ideeën in badkamerdesign

Freek Wiesenhaan, directeur Hansgrohe Nederland, is verheugd om Eurobad met deze prijs te kunnen vereren. “Eurobad heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld in innovatief badkamerontwerp, waar het design van Axor producten en gedurfde combinaties van verschillende materialen bijzondere resultaten opleveren. Zij nemen een voortrekkersrol in badkamerdesign en dat mag in deze tijd, waarin het voor detaillisten nog steeds niet makkelijk is, ook gezegd en vooral gezien worden. Hun inzet op dit gebied wordt beloond met deze Axor Crazy Design Award 2016.” 

Trots

Jan Hein van Heugten, algemeen directeur van Eurobad, is erg trots op het verkrijgen van de Axor Crazy Design Award. “Dit is echt een erkenning voor al onze inspanning, om op creatieve wijze al onze klanten met hun verschillende wensen te verwennen en zo bijzondere badkamerontwerpen te realiseren voor de ideale individuele badkamer met de designkranen en douches van Axor.” In het afgelopen jaar flink is geïnvesteerd in de showroom en de badkamerontwerpers hier durven te kiezen voor apart, gedurfd design en combineren Axor producten met bijzondere materialen.

Lees meer bij Hansgrohe >>

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt