Direct kokend water met de GROHE Red

Altijd kokend water bij de hand met de GROHE Red

Denk eens na over het aantal keren per dag dat u kokend heet water nodig hebt – en de tijd die u doorbrengt terwijl u wacht tot het water eindelijk kookt. Met de GROHE Red bespaart u veel tijd en heeft u direct, op een veilige manier kokend water uit uw kraan. Heeft u de voordelen van de kokendwaterkraan ontdekt? Dan wilt u nooit meer zonder! 

Nooit meer wachten tot het water eindelijk kookt met GROHE Red

GROHE Red’s innovatieve technologie betekent dat u nooit meer hoeft te wachten op een heerlijk kopje thee. Of tot het water kookt voor de pasta. Met de GROHE Red heeft u altijd kokend water bij de hand. 

Titanium boiler voor GROHE Red kraan

Onder de GROHE Red kraan staat de energie-efficiënte titanium boiler in uw keukenkastje klaar om kokend heet water te leveren wanneer u dat wilt. De slanke GROHE Red boiler past netjes onder de gootsteen. 

Voordelen GROHE Red kokendwaterkraan

Met de GROHE Red kokendwaterkraan blancheert u met gemak uw groenten
  • Blancheren van groenten is de beste manier om de kleur en voedingsstoffen te behouden. Met de GROHE Red wordt dit nóg gemakkelijker
  • Nooit meer wachten tot uw waterkoker eindelijk klaar is voor een kopje thee. Zin in thee? U heeft het nu direct
  • Met de GROHE Red verzekert u zichzelf ervan dat er geen bacteriën in het water zitten

Ontworpen om heet te zijn - maar er 'cool' uitzien

Bij GROHE is topdesign een gegeven. Alle GROHE Red kranen hebben een unieke combinatie van vorm en functie. De GROHE Red kranen zijn er in mono- en duovariant. Met de duo-kraan heeft u geen losse koudwaterkraan meer nodig. En om ervoor te zorgen dat uw kraan in harmonie is met de rest van uw keuken, kunt u kiezen uit drie verschillende kranen die verkrijgbaar zijn in chroom en RVS-look. 

Ontworpen om heet te zijn - maar er cool uitzien!
Wilt u een GROHE Red laten installeren? Vind hier alle vakspecialisten bij u in de buurt!

Gefilterd, gekoeld én bruisend water, direct uit uw GROHE Blue Home kraan

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.