‘Klussen? Daar bel ik toch mijn mannetje voor.’

Drie keer een mannetje met gereedschap

De lente hangt in de lucht, de feestdagen komen eraan. Tijd om uw kluslijst weer eens bij te werken. Een goed onderhouden huis is immers beter leefbaar, gezonder en veel prettiger om in te wonen. Natuurlijk gaat u niet alleen de ladder op, maar belt u uw ‘mannetje’ om de klus te klaren.

Het gemak van een mannetje bij uw klus

Het spreekt voor zich dat u zelf uw lampje vervangt, of dat u een plankje ophangt. Heeft u problemen met uw toilet, verwarming of wilt u dat iemand naar het dak kijkt, dan doet u er goed aan een specialist bij te halen.

Het juiste mannetje voor de juiste klus

Klussen is één vak, zegt u? Was het maar zo simpel. Een wandje slopen kan leiden tot het omgooien van de elektra en leidingen. Wat u wellicht ziet als een eenvoudige klus, kan om specialistische kennis vragen. Uw mannetje weet of hij hier het juiste mannetje voor is. En is hij dat niet, dan weet hij vaak bij wie u kunt aankloppen.

Elektricien aan het werk

Een schot in de roos

Uw mannetje weet de klus in één keer te klaren. Vakkundig en sneller dan dat u heeft gevonden wat het probleem eigenlijk was. Bovendien kost het repareren van doe-het-zelf-werk meer dan dat u het in één keer goed laat uitvoeren door de specialist.

Plan, verdiep en heers

De kluslijst kunt u natuurlijk opstellen op het moment dat u uitkomt, zoals in de weekends of op een feestdag. Daarbij kunt u zich inlezen over het onderwerp, zodat u uw wensen duidelijk kunt formuleren, de juiste vragen kunt stellen en begrijpt hoe u de offerte moet lezen.

Overwerk is over het budget

Met het voorbereiden of daadwerkelijk uitvoeren van de klus wacht u beter tot de gangbare werktijden. Als er iets misgaat buiten de werktijden, kunt uitgaan van een pittige rekening én een hoop trammelant om een beschikbaar mannetje te vinden.

Een mannetje inhuren buiten reguliere werktijden kan een kostbare zaak zijn

Goedkoop is duurkoop

Dacht u een mooie deal gemaakt te hebben en goedkoop uw materiaal te hebben ingekocht? Grote kans dat u uw slag heeft geslagen met een consumentenproduct van mindere kwaliteit bij de bouwmarkt. Uw mannetje koopt zijn materialen in bij de groothandel, die professionele materialen levert én advies biedt over klussen en de laatste innovaties.

Kies uw mannetje

Zoekt u een mannetje voor een specifieke klus? Zoek hier uw lokale specialist of vraag het via de chat aan Thuiscomfort.