Week van Zorg en Welzijn 2016 van start

Afbeelding Week van Zorg en Welzijn 2016

Van 14 tot en met 19 maart 2016 wordt voor de vierde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn georganiseerd. Een uitgelezen kans om kennis te maken met een zorg- of welzijnsorganisatie bij u in de buurt. 

Bezoek een zorg- of welzijnsorganisatie bij u in de buurt

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2016 openen aangesloten organisaties hun deuren voor het publiek. Wilt u als nieuwe cliënt, (aankomend) mantelzorger, vrijwilliger, buurtbewoner of student kennismaken met deze wereld? Of bent u gewoon nieuwsgierig wat er achter de normaal gesproken gesloten deuren gebeurt? Meld u dan aan en breng een instelling bij u in de buurt een bezoek.

Gouden Hart-actie

Als onderdeel van de Week van Zorg en Welzijn 2016 is op Facebook een Gouden Hart-actie van start gegaan. Zet uw Facebook-vrienden in het zonnetje die actief zijn in de zorg door ze een compliment te maken. Zo maakt u beiden kans op een Verwenpakket.

Gouden Hart actie

Vloggersduo

Het vloggersduo Vet Gezellig komt in actie voor de Nationale Week van Zorg en Welzijn. In hun dagelijkse vlog nemen ze een kijkje achter de schermen bij verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. De vlogs zijn vanaf 8 maart zowel te zien zijn in SBS6-programma Heel Holland Zorgt als via hun eigen YouTube-kanaal Vet Gezellig. Het is een van de eerste keren dat YouTube-vloggers te zien zijn op de Nederlandse televisie. 

Vloggersduo Vet Gezellig, Foto door: Kyra Raadschilders