Maak van uw jaren ’70-keuken een droomkeuken zonder te verbouwen

1 keuken, 3 stijlen, beeld via LO-studio.nl

Met behulp van verkoopstyling kan een huis superaantrekkelijk worden gepresenteerd. Maar er zijn grenzen. Niet ieder huis kan zo worden omgetoverd tot een ‘paleisje’. Denk maar eens aan typische jaren ’70-woningen, uitgeleefde studentenwoningen of complete bouwvallen.

Digitale verkoopstyling helpt toekomstige kopers door uw huis ‘heen te kijken’

Sommige woningen hebben eerst een verbouwing nodig om echt aantrekkelijk voor een grote doelgroep te worden. Verbouwen is een kostbare investering, dan praat je al snel over duizenden euro’s. Met het risico dat die investering zich niet terugverdient. Ook kost verbouwen tijd. Gelukkig is er nu… de digitale restyling van LO studio!

Uw huis toont direct een stuk aantrekkelijker

Wilt u geen energie of geld in een verbouwing stoppen? Of hebt u te weinig tijd? Dan is een digitale restyling de perfecte oplossing. Hiermee is het mogelijk om snel iedere ruimte in huis een metamorfose te geven. Het maakt niet uit dat de badkamer volledig is voorzien van bruine, oranje of groene tegels. Dat het plafond in de woonkamer volledig is uitgevoerd in bruine schrootjes. Of dat de uitbouw alleen nog maar als schets aanwezig is.

Zoals het woord het al aangeeft, de restyling vindt digitaal plaats. In no time wordt uw huis een stuk aantrekkelijker door met behulp van digitale afbeeldingen te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Help potentiële kopers er ‘doorheen te kijken’. Visualiseer de mogelijkheden en laat dromen op die manier uitkomen.

Landelijk, modern of klassiek?

Met een digitale restyling kunt u iedere ruimte in huis een metamorfose geven, passend bij de interieurstijl van de mogelijke kopers. Zijn dat senioren? Kies dan voor een klassieke stijl. Hebt u een ‘romantisch’ huisje in het bos? Dan past een landelijke sfeer veel beter. En een appartement in de stad geschikt voor een jong stel kunt u het best modern ‘inrichten’.

Klassieke keuken - Beeld: LO-studio.nl

Klassieke keuken

Landelijke keuken - Beeld: LO-studio.nl

Dezelfde keuken, landelijke inrichting

Moderne keuken - Beeld: LO-studio.nl

Dezelfde keuken, moderne inrichting

Meer informatie

Geïnspireerd door de mogelijkheden van een digitale restyling? Of wilt u meer informatie over de diensten van LO studio op het gebied van woningpresentaties? Download dan het gratis e-Book Uw huis in 3 maanden verkocht.