Thuiscomfort partner van Innozaam

InnoZaam_Thuiscomfort2

Energietransitie stimuleren door kennisdeling en samen optrekken in duurzame projecten. Met die achterliggende gedachte zijn coöperatie Innozaam en Thuiscomfort.nl met ingang van 2017 een driejarige samenwerking aangegaan.

'Nederland moet één van de duurzaamste landen van Europa zijn'

Paul Kleijn van Thuiscomfort in Tilburg: “Er liggen grote uitdagingen voor ons. In 2020 moet Nederland volgens de overheid één van de duurzaamste landen van Europa zijn. Dat bereik je niet in een dag, maar stap voor stap. Steeds vaker is nul-op-de-meter het uitgangspunt bij duurzame bouwprojecten. Ook de techniek helpt mee, er worden in een sneltreinvaart nieuwe systemen en oplossingen ontwikkeld die rendabel duurzaam bouwen mogelijk maken. Op dit moment praat iedereen over warmtepompen en pv-zonnepanelen, mede door subsidies vanuit de overheid. Maar wie weet wat er morgen allemaal bedacht en ontwikkeld wordt.

Trots op toetreding Innozaam-netwerk

Een ‘ouderwetse’ aanpak waarbij één partij een voortouw neemt in een bouwproces, ligt met duurzaam wonen en werken veel minder voor de hand. Duurzaamheid gaat zo snel dat je je moet specialiseren, om samen tot resultaten te komen. We zien ernaar uit om met ons netwerk van aangesloten Thuiscomfort-partners samen met de andere Innozaam-partners op te trekken.

De ambitie van Innozaam om landelijk actief te zijn, willen wij met onze dekking met zo’n 1.000 aangesloten kwalitatief hoogwaardige installatiebedrijven en specialisten vanzelfsprekend ondersteunen. We zien met veel plezier uit naar de nieuwe wegen die we samen gaan bewandelen en zijn er trots op toe te treden tot het Innozaam-netwerk.”

CTA-Facebook

Toekomstgericht en duurzaam wonen

Alles voor langer thuiswonen. Dagelijks nieuwe producten, adviestools en 680 lokale thuiscomfort vakspecialisten.