Een verplaatsbaar huis. Kan dat?

Deze woning is verplaatsbaar!

Stel, u heeft specifieke woonruimte nodig voor uw ouders, man of kind met zorgbehoefte. Maar er is geen plek in uw eigen huis. Dit is een probleem. Maar stel nou dat u een gehele woning naar uw wens kunt neerzetten waar u maar wilt? Dit kan met een 'modulaire' woning.   

Een modulaire woning 'klik' je in elkaar

Een modulaire woning is een woning waarvan de onderdelen in elkaar worden 'geklikt'. De 'bouw' van zo'n woning duurt ongeveer 8 weken. Als het huis klaar is, wordt deze vanuit de fabriek naar de gewenste locatie gebracht. Daar wordt de modulaire woning ter plekke in één dag gebruiksklaar gemaakt. Het voordeel: de woning is en blijft verplaatsbaar. Wilt u verhuizen? Dan neemt u de woning gewoon weer mee!

Modulair wonen is uitkomst voor zorgcorporaties

Ook voor zorg- en woningcorporaties is de modulaire woning een uitkomst. Misschien zijn er binnen zeer korte tijd 100 nieuwe woningen nodig, maar is de locatie nog niet definitief besloten. Zonde om daar dan permanente woningen te bouwen. Doordat modulaire woningen geen gebruik maken van standaard afmetingen, zijn ze overal in te zetten. En het gebruik van deze woningen stimuleert de duurzame en circulaire woningbouw. 

PLEKvoor modulaire woning ook geschikt voor permanente bewoning

PLEKvoor realiseert deze duurzame modulaire woningen. De woningen zijn niet alleen geschikt als tijdelijke recreatieplek, maar ook om permanent in te wonen. Ook kunnen ze gemakkelijk ingezet worden als zorgwoning. 

Wilt u meer weten over de modulaire woningen? Bekijk dan de website van PLEKvoor>>

Meer lezen over wonen? Ontvang iedere maand interessante artikelen van Thuiscomfort in uw mailbox

Tiny Houses: piepklein, maar duurzaam wonen