Eurobiljetten in een portemonnee

Het is zonder twijfel de meeste gestelde vraag aan Thuiscomfort: wat kost dat? In dit artikel leest u waarom er geen prijzen op Thuiscomfort staan en hoe u hier wel achterkomt. 

De Thuiscomfort-specialist maakt graag een vrijblijvende offerte voor u

Informatie en inspiratie

Thuiscomfort informeert en inspireert. We volgen de markt van levensloopbestendig en aangepast wonen op de voet en schrijven hier dagelijks artikelen over. Ook laten we zien welke producten en oplossingen er beschikbaar zijn.

Thuiscomfort verkóópt geen producten. Daarvoor verwijzen we u naar de Thuiscomfort-specialisten, een landelijk netwerk van specialistische installateurs, aannemers en showroomhouders. Zij kunnen een offerte voor u maken – voor het product, inclusief de montage bij u thuis.

Ruim 700 Thuiscomfort-specialisten in Nederland

Andere websites geven wel prijzen, toch?

Sommige producten die u op Thuiscomfort aantreft, vindt u ook op andere websites. Als deze websites prijzen opgeven, is dat zonder montage. Immers, elke woonsituatie is anders. Moet er bijvoorbeeld eerst gesloopt worden voor het product kan worden geplaatst? Welke keuzes worden er precies gemaakt met betrekking tot de productspecificaties? En zijn er nog andere aanpassingen nodig om dit product succesvol te laten functioneren?

Bij de Thuiscomfort-specialisten ontvangt u een offerte voor de kosten van het product plús arbeidskosten. Er zijn dus geen verrassingen achteraf, u weet exact waar u aan toe bent.

Hoe vind ik een Thuiscomfort-specialist bij mij in de buurt?

Heeft u op Thuiscomfort een product gevonden dat u aanspreekt? Klik boven of onder het artikel op Bewaren. Het artikel wordt dan opgeslagen in uw Wensenlijst en rechts bovenaan de pagina verschijnt een 1 bij Mijn Wensen. Uiteraard kunt u dit voor meerdere producten doen.

Bevat uw Wensenlijst alles wat u wilt? Ga dan naar Mijn Wensen en klik op Zoek specialistTyp hier uw plaatsnaam of postcode in en kies een regionale Thuiscomfort-specialist.

Via Neem contact op opent een formulier. Vul hier uw gegevens in en klik op Versturen.

Zoek een Thuiscomfort-specialist

Nog sneller: stel uw vraag aan Thuiscomfort

Wat ook kan: stel een vraag rechtstreeks aan Thuiscomfort door hier te klikken. Vermeld in het bericht minimaal uw naam, woonplaats en e-mailadres. Wij zorgen er dan voor dat een van de Thuiscomfort-specialisten contact opneemt, om uw woonwensen te bespreken.

Prijzen opvragen zonder verplichtingen

In alle gevallen geldt: het doorsturen van een Wensenlijst of het stellen van een vraag verplicht u tot niets! 

Thema's

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt