5 vragen die wij van Thuiscomfort niet kunnen of willen beantwoorden

Stil zijn

Elke dag worden er aan Thuiscomfort tientallen vragen gesteld. Via onze site. Via de mail. Telefonisch. Of op social media. Daar zijn we voor, het is ons vak. We helpen u graag. Maar bepaalde vragen, waaronder enkele hardnekkig terugkerende, kúnnen of wíllen we nu eenmaal niet beantwoorden.

‘Wat kost dit?’

Het is waarschijnlijk de meest gestelde vraag aan Thuiscomfort. Op ons inspiratieplatform treft u geen prijzen aan. Dat komt, omdat wij die ook helemaal niet bepalen. Dat doet iedere bij ons aangesloten partner voor zichzelf. Thuiscomfort laat u zien wat er beschikbaar is op het gebied van slim, veilig en energiebewust wonen. Voor een offerte en de uitvoering van een opdracht verwijzen wij u naar onze partners.

‘Wie gaat dat (voor mij) betalen?’

Op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen was de situatie voorheen zo dat de overheid woningaanpassingen mogelijk maakte. Met de komst van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is deze situatie helaas veranderd. Sindsdien worden nog slechts in zeer beperkte mate aanpassingen gesubsidieerd. In het overgrote deel van de gevallen bent u zelf degene die bepaalt welke aanpassingen er bij u thuis worden aangebracht – en ook degene die dit betaalt.

Op het gebied van duurzaamheid bestaan er mogelijk wel overheidssubsidies waarop u aanspraak kunt maken. Daarover informeren we u regelmatig via onze website.

‘Leveren jullie ook in het buitenland?’

Thuiscomfort is uitsluitend actief in Nederland. Wel verricht een aantal installatiebedrijven op ons platform werkzaamheden in de grensstreken van België en Duitsland – dit ter beoordeling aan de bedrijven zelf. Dieper in onze buurlanden zijn wij helaas niet actief.

‘Hoe kan ik dit monteren?’

Thuiscomfort is hét platform van professionele installatiebedrijven in Nederland. Als u zelf aan de slag wilt, moeten we u doorverwijzen naar andere online platforms en doe-het-zelf winkels. Als u echter gaat voor maximaal gemak, gegarandeerde kwaliteit en uitgebreide service, bent u bij een van de 900 aangesloten installatiebedrijven door heel Nederland aan het juiste adres. Zij helpen u met het kiezen van de juiste, professionele oplossing en leveren deze perfect werkend op, inclusief volledige garantie.

‘Welke partner zou ú kiezen?’

Het is of u ons vraagt welke van onze kinderen het liefst of het slimst is. Dat kunt u niet van ons verlangen! Elke Thuiscomfort-partner is uitgezocht op het leveren van kwaliteit en staat in zijn eigen omgeving bekend als dé specialist. Een keuze maken is voor ons om die reden niet de doen. Om u toch in staat te stellen een selectie te maken uit de 900 specialisten in ons bestand, vindt u op deze pagina een handig filter op werkgebied en specialisme.

Download Thuiscomfort checklist

Thema's

5 vragen om te stellen voor u een installateur inhuurt

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt